Η ιστορία μας

H εταιρία ιδρύθηκε το 1964 από το ΣΥΜΕΩΝ ΒΑΣΙΚΑΡΙΔΗ και τον ΙΩΑΝΝΗ ΟΝΟΥΦΡΙΑΔΗ.

Σε ένα υπόγειο όπου κατασκεύαζαν port madeau και τραπεζάκια σαλονιού.

Το 1974 μετέφεραν αυτή τη δραστηριότητα σε έναν ιδιόκτητο βιοτεχνικό χώρο στα Αμισιανά οπού είναι και η έδρα της εταιρίας μέχρι και σήμερα.

Για πολλά χρονιά η εταιρία δραστηριοποιήθηκε στη χονδρική πώληση επίπλων με πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα.

Το 2007 φεύγει από τη ζωή ο ΣΥΜΕΩΝ ΒΑΣΙΚΑΡΙΔΗΣ και

τη θέση του αναπληρώνει ο γιος του ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΚΑΡΙΔΗΣ.

Η εταιρία αρχίζει σταδιακά να δημιουργεί μια νέα ταυτότητα και να επεκτείνει τη δραστηριότητα της στις ειδικές κατασκευές επίπλων για ξενοδοχεία, κατοικίες και καταστήματα.

Σημαντικό ρολό για την ολοκλήρωση αυτή της νέας ταυτότητας αποτέλεσαι  η πενταετία 2013 εώς 2017 με τη εταιρία να δραστηριοποιείται στη Γερμανία στον κλάδο της εστίασης και φιλοξενίας.

Από το 2013 μέχρι σήμερα η εταιρία εξελίσσεται διαρκώς με την ανάπτυξη σύγχρονου εξοπλισμού και την συνεχή εκπαίδευση προσωπικού.

Συνεργάζεται στενά με διακοσμητές και αρχιτεκτονικά γραφεία υλοποιώντας project κυρίως στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μελέτη εφαρμογής

Η μελέτη εφαρμογής και το κατασκευαστικό σχέδιο βασισμένα σε 3D εικόνες αποτελούν σημαντικά στάδια στην ανάπτυξη ένος έργου.

Η μελέτη εφαρμογής χρησιμοποιεί 3D μοντέλα για να αναλύσει πώς θα ενσωματωθεί το έργο στον πραγματικό χώρο. Το κατασκευαστικό σχέδιο βασίζεται σε αυτήν τη μελέτη, εξασφαλίζοντας τη σωστή υλοποίηση του έργου. Οι 3D εικόνες προσφέρουν οπτική αναπαράσταση του τελικού αποτελέσματος, βοηθώντας στην καλύτερη κατανόηση και επικοινωνία του σχεδιασμού.

Υλικά

Έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο αξιόπιστων προμηθευτών παρέχουμε στο πελάτη μια τεράστια γκάμα από επιλογές βάσει των απαιτήσεων του. Η σωστή επιλογή των υλικών εγγυάται την ποιότητα , τη φινέτσα και την αντοχή των κατασκευών. Αποχρώσεις και υφές συνδυάζονται με την κατασκευαστική ιδιότητα του κάθε υλικού δημιουργώντας μοναδικές ξύλινες δημιουργίες.

Τεχνικό προσωπικό

Η εταιρία μας διαθέτει μια αφοσιωμένη ομάδα τεχνικού προσωπικού με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή επίπλων. Καλύπτοντας όλες τις ειδικότητες που είναι απαραίτητες, οι εξειδικευμένοι τεχνίτες αποτελούν τον πυρήνα της δημιουργικότητάς μας. Με σταθερή αφοσίωση στην τέχνη και την ποιότητα, δημιουργούν έπιπλα που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε σχεδίου.

Σύστημα παραγωγής

Στο εργοστάσιό μας, ενισχύουμε την αποτελεσματικότητα και τη ποιότητα κατασκευής με το σύστημα EPOPTIA. Κάθε πόστο εργασίας διαθέτει τερματικό tablet, επιτρέποντας στους εργαζομένους να είναι λεπτομερώς ενημερωμένοι για τα χαρακτηριστικά του project, συμπεριλαμβανομένων υλικών, χρωμάτων, σχεδίων και χρόνου παράδοσης. Με αυτό το σύστημα η εταιρία μας έχει real time  ενημέρωση για την πορεία της κατασκευής κάθε project, εξασφαλίζοντας ακρίβεια, συνέπεια και αξιοπιστία.

Συνεργεία τοποθέτησης

Τα συνεργεία τοποθέτησης του εργοστασίου μας αποτελούν τον κινητήριο μοχλό για την παράδοση υψηλής ποιότητας επίπλων στους πελάτες μας. Διαθέτουμε τρία πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία, καθένα αποτελούμενο από έμπειρους τεχνίτες και βοηθούς. Είναι αφοσιωμένοι στην ασφαλή και αποτελεσματική παράδοση, βεβαιώνοντας ότι τα έπιπλα μας φτάνουν στον προορισμό τους σε άριστη κατάσταση και τοποθετούνται με την απαιτούμενη επιδεξιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η εταιρία μας διαθέτει ιδιόκτητα αυτοκίνητα μεταφοράς επίπλων και προσωπικού.

Τελικό αποτέλεσμα - After sale service

Στην εταιρία μας, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνει τον χαρακτήρα και την αξία της δουλειάς μας. Κατανοούμε πως η ικανοποίηση του πελάτη είναι κλειδί, και γι’ αυτό δεσμευόμαστε για την ποιότητα και την λεπτομέρεια. Το After Sale Service αποτελεί σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας, καθώς προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη, επισκευές και προσαρμογές, εξασφαλίζοντας πως τα έπιπλά μας θα διατηρούν την αρχική τους λάμψη. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε εξαιρετική φροντίδα μετά την πώληση, παρέχοντας εμπιστοσύνη και ευχαρίστηση στους πελάτες μας.